- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- cestoviny
- Rezance s hubami v smotanovej omáčke
Rezance s hubami v smotanovej omáčke
- Kusov: 4
- Porcií: 4
- Čas Prípravy: 20min
- Varenie: 15min
- Hotové Za: 35min
chutné jedlo v dennom zhone..
Dôležité je nezabudnúť opražiť na rozpálenom tuku najskôr bylinky..
Môžete použiť sušené ale aj svieže.-
Suroviny
- 400 g širokých rezancov
- 100 g čerstvých húb
- 1 strúčik cesnaku
- 200 ml smotany na šľahnie
- olivový olej
- soľ
- tymián, šalvia
Postup prípravy
1. Krok
Na panvicu si dáme olej a trochu rozpálime.Ako prvé pridáme vetvičku tymiánu a lístok šalvie..
2. Krok
Potom pridáme jeden strúčik cesnaku ktorý si jemne nasekáme, a potom pridáme na drobnulinko nasekané huby..
3. Krok
všetko spolu orestujeme 1 minútku, potom prilejeme smotanu a povaríme 5 minút na miernom ohni.potom vyberte z panvice tymiánovú vetvičku.
4. Krok
Pridajte rezance ktoré si predtým zvlášť uvaríte al dente, a miešajte kým sa vám všetko neprepojí...Môžete podávať..
Priemerné hodnotenie receptu
(4 / 5)
4 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
30779 videní