Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rezy Hamburger

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Hamburger_snite
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 24
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 45min

reklama:

Suroviny

  • 200 g hladkej múky
  • 150 g masla
  • 3 žĺtka
  • 70 g cukru
  • 1 lyžička prášku do pečiva
  • Plnka:
  • 3 bielka
  • 200 g práškového cukru
  • 40 g čokolády na varenie
  • 150 g kokosovej múčky
  • trochu mletých orechov
  • džem podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vymiesime hladké cesto z múky,masla,žĺtkov , cukru a prášku do pečiva.Cesto potom vyvaľkáme a valčekom prenesieme na plech vyložený s papierom na pečenie.

2. Krok

Cesto potrieme džemom, a nanesieme plnku , ktorú si pripravíme vyšľahaním vaječných bielkov s cukrom, pridáme nastrúhanú čokoládu . kokosovú múčku a trochu mletých vlašských orechov.

3. Krok

Pečieme vo vyhriatej rúre 180 °C cca 25 - 30 minút..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.3 / 5)

8 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

25565 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.