Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rybacia nátierka

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Rybacia natierka.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
kopilka-kulinara.ru
  • Kusov: 1
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 200 g sardiniek v oleji
  • 100 g syru Eidam alebo Gounda
  • 1 vajce
  • 1 lyžica majonézy
  • 1 lyžička plnotučnej horčice
  • soľ a mleté čierne korenie podľa chuti
  • petržlenová vňať alebo kôpor
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vajce uvaríme natvrdo, ošúpeme a postrúhame na strednom alebo jemnom strúhadle. Vajíčko dáme do misy..

2. Krok

Otvoríme si plechovku so sardinkami, zlejeme olej , rybičky trochu roztlačíme vidličkou a pridáme k vajíčku..

3. Krok

Nastrúhame na jemnom strúhadle syr a pridáme do misy.. Pridáme majonézu jednu lyžičku horčice ,nasekané bylinky, mleté čierne korenie a soľ a dobre premiešame..

4. Krok

Podávame s pečivom ..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

464 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.