Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Rybie tyčinky s jemnou kašou pre deti

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Rybie tycinky s jemnou kasou pre deti.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
menunedeli.ru
  • Kusov: 10
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 800 g rybie filé
  • 1 vajce
  • 100 g pečiva alebo strúhanky
  • 180 ml mlieka
  • 40 g krupice
  • 90 g cibula
  • 80 g strúhanka na obaľovanie
  • slnečnicový olej
  • soľ podľa chuti
  • 70 g polotvrdého syra (eidam , mozzarella,)
  • 400 g karfiolu
  • 250 g tvarohu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si môžete pripraviť rybie tyčinky. Biele pečivo najskôr namočíte do mlieka, a potom ho necháte chvíľu odmočiť , potom vyžmýkať a rozomlieť spolu s rybou , mixérom alebo mlynčekom na mäso. Takže nakrájajte na malé kúsky rybu, rozmixujte aj žemľu, cibuľu, rovnako pridajte vajíčko, vložte do misky mixéra a vyšľahajte dohladka. Ak vaša misa nie je príliš priestranná, môžete to urobiť v niekoľkých krokoch, ale potom mleté ​​mäso dobre premiešajte. Mimochodom, vhodný je aj tyčový mixér. V tejto fáze pridáme soľ a syr, a s mletou zmesou dobre premiešame. Ak je príliš tekutá, stane sa to vtedy ak ryby pustia vodu, pridajte do 40 gramov krupice Takto pripravenú zmes prikryjeme potravinárskou fóliou a odložíme do chladničky n a pol hodinu.

2. Krok

Teraz je čas pripraviť si jemné pyré . Robí sa to veľmi jednoducho: karfiol uvaríme v osolenej vode, potom vodu scedíme. Čas varenia závisí od toho, či máte karfiol čerstvý alebo mrazený.

3. Krok

K uvarenému karfiolu pridáme jemný tvaroh a rozšľaháme spolu ponorným mixérom. Podľa chuti osolíme.

4. Krok

Vráťme sa k rybím tyčinkám. Musíme ich sformovať . Na každú si vezmem po 1 polievkovej lyžici a robím tenšie tyčinky, aby sa rýchlejšie smažili. Na rozpálenú panvicu vymastenú rafinovaným olejom vložte tyčinky, ktoré predtým obaľte v strúhanke a smažte z oboch strán do zlatista.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

615 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.