Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rýchla dia večera

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Snímek 547
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 16
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 40min

Diabetická  mňamka..

 

reklama:

Suroviny

  • 1ks lístkové cesto
  • 3-4ks paradajky
  • 1ks v črievku - bambino syr tavený
  • podľa potreby kečup
  • 16 koliesok (šunková saláma) šunka
  • podľa svojej chuti soľ
  • podľa svojej chuti oregano
  • 1ks menšia cukina
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Potrebujeme aj: špáratká 16 ks. Lístkové cesto si rozvaľkáme,ale nie veľmi na tenko a pokrájame na štvorce....ktoré začneme plniť saláma,kečup,cuketa,koreniny - soľ a oregano,syr,paradajka a preložíme cesto do kríža...

2. Krok

a prepichneme špáratkom ,aby dobre držalo,nepotierame ničím a pečieme na 200 st.,do zlatista...

3. Krok

z upečených povyberáme špáratká a podávame...dobrú chuť

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

19913 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.