Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Rýchle jahodové tiramisu

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Jahodove tiramisu.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
canva image
  • Kusov: 2
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 250 g jahôd
  • 100 ml smotany na šľahanie
  • 1 bielok
  • 350 g mascarpone
  • 50 g práškového cukru
  • 2 balíčky vanilkového cukru
  • 120 ml uvarenej silnej kávy
  • 4 lyžice pomarančového likéru
  • piškóty
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Jahody očistíme , umyte a pokrájajte na plátky.. Vychladenú smotanu vyšľahajte do tuha. Z bielka ušľahajte tuhý sneh .. Mascarpone vyšľahajte s práškovým a vanilkovým cukrom .. Zľahka vmiešajte šľahačku a bielkový sneh..

2. Krok

Studenú kávu zmiešajte s pomarančovým likérom a pokvapkajte piškóty..

3. Krok

Krém, piškóty a jahody si odložte aj na zdobenie.. Striedavo všetko navrstvite do pripravených pohárov. A ozdobte .. Pridajte aj lístky mäty alebo medovky.

4. Krok

Podávajte dobre vychladené..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

419 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.