Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rýchle jogurtové šišky hotové za 10 minút

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Rychle sisky.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 30
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 300 g hladkej múky
  • 200 g bieleho jogurtu
  • 1 prášok do pečiva
  • 2 lyžice práškového cukru
  • 2 vanilkové cukre
  • 2 vajcia
  • štipka soli
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

najskôr si zamiešame múku s práškom do pečiva a s cukrom.Potom vmiešame vajcia a jogurty..Lyžicou namočenou v oleji z cesta odštikujeme kúsky , ktoré vhadzujeme do rozpáleného oleja ktorého musí byť s´dostatočné množstvo..Vyprážame z oboch strán a necháme odtiecť na papierovom obrúsku.. Ak chcete foremnejšie šišky pridajte ešte trochu múky a rukou formujte guľôčky ktoré vhadzujte do rozpáleného oleja.

2. Krok

Pred podávaním môžete potrieť džemom a posypať práškovým cukrom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.4 / 5)

11 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

22282 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.