Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rýchly nepečený banánový zákusok

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Rychly nepeceny bananovy zakusok.jpg
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
foodman.club
  • Kusov: 1
  • Porcií: 15
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 30min
Bslfdbdwb0c.jpg
foodman.club
Il18kblmpbo.jpg
foodman.club
reklama:

Suroviny

  • 300 g krehkých maslových sušienok
  • 200 g tvarohu
  • 1 banán
  • 100 g práškového cukru
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Tvaroh, banán a cukor spolu vymixujte dohladka..

2. Krok

na dno formy si poukladáme sušienky..Potom ich potrieme vrstvou tvarohového krému a postupne striedavo vrstvíme..Sušienky krém..Vrchnú vrstvu ukončíme krémom a dezert zabalíme do potravinárskej fólie.

3. Krok

najlepšie keď necháte zákusok odpočívať pár hodín nech sa sušienky navlhčia.. pred podávaním vrch ozdobíme nastrúhanou čokoládou alebo kakaovým práškom, a prizdobíme ho plátkami banánu..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1931 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.