Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rýchly ovocný koláč

reklama:
Rýchly ovocný koláč
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Rýchly ovocný koláč Foto: www.freepik.com
  • Kusov: 1
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 55min

Máte málo času alebo vás prekvapila návšteva? Siahnete po ovocí a pripravíte rýchlu a chutnú pochúťku! Tento recept vás určite nesklame.

reklama:

Suroviny

  • 2 hrnčeky polohrubej múky
  • 1 hrnček kryštálového cukru
  • 1 hrnček smotany na šľahanie
  • 1 vajce
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • 200 g čerstvých ríbezlí alebo iného ovocia
  • 1 balíček prášku do pečiva
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

V hlbokej miske zmiešajte polohrubú múku, cukor, smotanu na šľahanie, vajce, vanilkový cukor a prášok do pečiva, až kým nezískate homogénne cesto.

2. Krok

Cesto vylejte na plech a rovnomerne naň rozložte ovocie.

3. Krok

Pečte v predhriatej rúre, kým cesto nezíska zlatohnedú farbu a nie je úplne prepečené.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

14 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.