Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Šalát s uhorkami, zemiakmi a treskou

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Salat s uhorkami zemiakmi a treskou.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.gastronom.ru
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 300 g uvarených filetov z tresky
  • 150 g uvarených zemiakov v šupke
  • 2 uhorky
  • 2 - 3 zelené jarné cibuľky
  • trochu petržlenovej vňate
  • 70 g ochuteného chrenu
  • 1,5 lyžičky citrónovej šťavy alebo jablčného octu
  • domáca majonéza
  • soľ a mleté čierne korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Uvarenú tresku a uvarené očistené zemiaky nakrájame na menšie kúsky..Uhorky buď to so šupkou alebo bez šupky nakrájame na tenké rezančeky alebo nastrúhame s krájačom na jemnú slamu. Najemno nasekáme mladú cibuľku aj petržlenovú vňať.

2. Krok

Všetko premiešame s chrenom..Dochutíme citrónovou šťavou, majonézou mletým čiernym korením..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

356 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.