- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- Šalát „Tbilisi“
Šalát „Tbilisi“
reklama:
- Čas Prípravy: 0min
- Varenie: 0min
- Hotové Za: 0min
reklama:
Suroviny
- 1 plechovka červenej fazule
- 250 g vareného hovädzieho mäsa
- 1 červená cibuľa
- 1 červená paprika
- 1/2 feferónky
- 2 -3 strúčiky cesnaku
- 50 g vlašských orechov
- koriander
- mleté čierne korenie
- olivový olej
- vínny ocot
reklama:
Postup prípravy
1. Krok
Cibuľu nakrájame na tenké prúžky,z feferónky odstránime jadierka a nakrájame .Uvarené mäso nakrájame na kocky a papriku tiež.
2. Krok
Cesnak prelisujeme,fazuľu scedíme a všetko dáme do misky.Pridáme nasekaný koriander a opečené na suchej panvici orechy.
3. Krok
Dochutíme soľou a korením a premiešame.Asi 5 lyžíc olivového oleja zmiešame s 1 lyžicou octu a pridáme do šalátu,všetko premiešame a podávame.
reklama:
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
3510 videní