Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Sangria

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
New phototastic collage.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.vkusnyblog.ru
  • Kusov: 1
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 1,5 litra suchého červeného vína
  • 1 citrón
  • 2 malé pomaranče
  • 2 broskyne
  • 1 jablko
  • 2 mandarínky
  • 120 ml koňaku alebo brandy
  • 2 škoricové paličky
  • 200 ml pomarančového džúsu
  • ľad
  • 150 g cukru
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Cukor zmiešame vo veľkej mise s koňakom. Pridáme na tenké plátky ovocie.

2. Krok

Premiešajte a dajte do chladničky - najlepšie na noc. Vychlaďte aj víno.

3. Krok

Obsah misky preložte z chladničky do džbánu, pridajte škoricu a zalejte pomarančovým džúsom a vínom. Nechajte stáť asi 15 minút, aby škorica pustila svoju arómu.

4. Krok

Do servírovacích pohárov dajte ľad a nalejte vašu Sangriu..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

517 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.