Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sedliacka omeleta

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Sedliacka omeleta
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 20min

reklama:

Suroviny

  • 10 vajec
  • 125 ml smotany na šľahanie
  • 200 g slaniny
  • soľ a korenie podľa chuti
  • 2 lyžice masti alebo oleja
  • 200 g húb (šampiňóny)
  • 1 cibuľa
  • pažítka alebo zelená cibuľka
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si najemno nakrájame cibuľku, pridáme na kocky pokrájanú slaninku , pokrájané huby na plátky.Najskôr orestujeme cibuľku so slaninkou potom pridáme huby a dusíme 7 - 8 minút kým huby nezmäknú..Ochutíme soľou a korením.

2. Krok

Predhrejeme si rúru na 180°C ..Vyšľaháme si vajcia so smotanou, pridáme soľ a korenie ..Na rozpálenom tuku robíme omeletky do stredu každej dáme hubovú zmes a preložíme..Hotové ukladáme do zapekacej misky..Pár minút zapekáme vo vyhriatej rúre a pred podávaním posypeme nasekanou pažítkou.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1636 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.