Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sladký kapor

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Screenshot_10
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 40min

Namiesto bábovky na Vianoce…

reklama:

Suroviny

  • 3+1 žĺtok vajcia
  • 75g práškový cukor
  • 75g polohrubej múky
  • 50g palmarín,Hera
  • 1/2 bal prášku do pečiva
  • 70g kandizované ovocie
  • 1 bielok
  • 130g práškový cukor
  • tuk a múka na vymastenie formy kapra
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vyšľaháme vajíčka + jeden žĺtok,čo zostal, so75g pr.cukru do peny šľaháme do hustej peny pridáme úplne mäkký tuk a po lyžičkách múku rozmiešanú s práškom...

2. Krok

potom pridáme pokrájané kandované ovocie a zľahka zamiešame do cesta,cesto vylejeme do formy vymastenej a vysypanej múkou a dáme piecť na 200 st do zlata..

3. Krok

Potom kapra vyklopíme z formy a ozdobíme polevou z bielka a práškového cukru,cez cukrárenský sáčok na zdobenie perníkov,,dobrú cuť!

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1260 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.