Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Slané šišky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Slane sisky.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.nosalty.hu
  • Kusov: 12
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 45min
reklama:

Suroviny

  • 50 g masla
  • 60 g hladkej múky
  • 2 dl mlieka
  • 4 vajcia
  • 100 g syra gounda
  • 100 g syru ementál
  • soľ podľa chuti
  • 200 g kyslej smotany
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Na panvici si rozpustíme maslo..Na masle osmažíme múku a potom ju zalejeme mliekom a prevaríme bešamel.Odstavíme a necháme mierne vychladnúť (cca 5 minút..)Potom vmiešame žĺtka, nastrúhané syry na jemnom strúhadle..

2. Krok

Zvlášť si vyšľaháme bielká so štipkou soli do tuhej peny. a po častiach vmiešame k cestu..

3. Krok

Muffinovú formu si dobre vymastíme a vysypeme strúhankou.Plníme ju do 3/4 cestom..Pečieme vo vyhriatej rúre na 190°C 20 - 25 minút.

4. Krok

Podávame s nastrúhaným syrom a s kyslou smotanou ako langoš..))

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1343 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.