Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Slivkový kráter

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Slivkovy krater.png
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 1 vajce
  • 200 g práškového cukru
  • 2 lyžice kakaa
  • 1 sódy bikarbóny
  • 6 lyžíc oleja
  • 15 lyžíc hladkej múky
  • 2 dcl mlieka
  • 10 lyžičiek slivkového lekváru
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vajíčko vymiešame s cukrom, kakaovým práškom a sódou bikarbónou. Prilejeme olej, potom pridáme múku a nakoniec vmiešame mlieko a všetko vymiešame do hladka. Plech s rozmermi 22x30 cm vystelieme papierom na pečenie alebo vymastíme maslom. Nalejte cesto. Pomocou čajovej lyžičky vhadzujeme na vrch cesta lekvár.. Pečieme vo vyhriatej rúre na 200°C cca 30 minút... Skontrólujeme špáradlom.

reklama:
Slivkovy krater prispevok na instagram stvorcovy.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

446 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.