Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Slovenské Tiramisu

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Slovenske tiramisu 600 × 400 px.png
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 3 balíky Bebe keksov (podľa chuti Kakao alebo obyčajné)
  • 4 pochúťkové kyslé smotany každá 250 ml
  • 4 vanilkové cukre
  • 6 lyžíc práškového cukru
  • 2 smotana na šľahanie každá 250 ml
  • kakao na posypanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Smotanu vyšľaháme s práškovým cukrom, postupne pridávame kyslú smotanu a vanilkový cukor.. Všetko spolu zľahka premiešame.

2. Krok

Dno hranatej hlbšej misy vyložíme sušienkami a zatrieme ich krémom.. Opäť nasleduje vrstva sušienok a ďalšia vrstva krému.. takto opakujeme a zakončíme krémovou vrstvou.. Povrch posypeme kakaom a odložíme na pár hodín do chladničky.. Dezert podávame až na druhý deň..

reklama:
Slovenske tiramisu 600 × 400 px grafika na blog.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1133 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.