Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Smotanové tyčinky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Smotanové tyčinky
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Smotanové tyčinky Foto: www.freepik.com
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min

Super tyčinky pre hostí na posedenie alebo len tak večer pri telku

reklama:

Suroviny

  • 750 g polohrubej múky
  • 1 žĺtok
  • 250 g masla
  • 240 g kyslej smotany
  • 3 polievkové lyžice masti
  • 1/2 balenia prášku do pečiva
  • 3 čajové lyžičky soli
  • 1 bielok na potretie
  • Mletá červená paprika na posypanie
  • 150 g strúhaného syra na posypanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Všetky ingrediencie vložte do pekárne a nastavte program na miesenie. Po vymiesení cesto hneď vyvaľkajte na hrúbku približne 8-10 mm.

2. Krok

Cesto posypte mletou červenou paprikou, potrite rozšľahaným bielkom a následne ho posypte strúhaným syrom.

3. Krok

Následne cesto pokrájajte na tyčinky, preložte ich na plech a pečte v predhriatej rúre na 180 °C približne 20 minút.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

34 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.