Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Šošovicové fašírky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Šošovicové fašírky
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 15
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 25min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 250 g šošovice
  • 2 stredne veľké uvarené zemiaky
  • 1 cibuľa
  • 2 Pl masla
  • 2 vajcia
  • 1 - 2 čajové lyžičky majoránu
  • soľ a mleté čierne korenie
  • tuk na vyprážanie
  • strúhanka na obaľovanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Dobre opláchnutú a umytú šošovicu namočíme na 2 - 3 hodiny do studenej vody.Potom ju v tej istej vode varíme domäkka.

2. Krok

Scedíme a prelisujeme(alebo pomelieme).K zmesi prelisujeme aj uvarené zemiaky.Cibuľu očistíme ,nakrájame nadrobno a opražíme n a masle a potom pridáme k šošovici..

3. Krok

Dochutíme soľou a korením aj s majoránkou.

4. Krok

Ak je zmes riedka pridáme trochu strúhanky.Zo zmesi formujeme fašírky ktoré obaľujeme v rozšľahanom vajci a v strúhanke..Vyprážame na tuku dozlatista..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(2.3 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

14702 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.