Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Strúhaný Cézar koláč

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Struhany cezar kolac.jpg
12
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Zdroj: miremirc.ro
  • Kusov: 1
  • Porcií: 30
  • Čas Prípravy: 40min
  • Varenie: 1:15 hod
  • Hotové Za: 1:55 hod

Dsc_1186 1024x681.jpgDsc_1187 1024x681.jpgDsc_1190 1024x681.jpgDsc_1189 1024x681.jpgDsc_1191 1024x681.jpgDsc_1192 1024x681.jpgDsc_1193 1024x681.jpgDsc_1194 1024x681.jpgDsc_1195 1024x681.jpgDsc_1197 1 1024x681.jpgDsc_1200 1 1024x681.jpg

reklama:

Suroviny

  • Cesto:
  • 250 g masla
  • 5 lyžíc práškového cukru
  • 1 prášok do pečiva
  • 450 g hladkej múky
  • 2 lyžice kakaa
  • 5 žĺtkov
  • Tvarohová vrstva:
  • 500 g tvarohu (môžete dať namiesto ricotty + 250 g tvarohu)
  • 250 g ricotty
  • 150 g cukru
  • 1 vanilkový puding
  • 1 vanilkový cukor
  • 2 vajcia
  • makovo kokosový vrstva:
  • 5 bielkov
  • 50 g kokosu
  • 70 g maku
  • 2 plechovky broskýň
  • práškový cukor na posypanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Do misky si dáme všetky suché prísady na cesto..Premiešame ich a potom pridáme na kocky nakrájané maslo..Premiešame opäť prstami, pridáme žĺtka a vymiesime hladké cesto..Nemiesime dlho. Cesto rozdelíme na dve časti. zabalíme do fólie a dáme do chladničky odpočívať..Najmenej na 30 minút.

2. Krok

pripravíme si plech 25 x 35 .vyložíme ho s papierom a na dno plechu nastrúhame jednu časť cesta.Plech vložíme do vyhriatej rúry na 180°C a cesto predpečieme 13 minút.Potom vyberieme a necháme vychladnúť. Medzitým si pripravíme plnky.

3. Krok

Najskôr si pripravíme tvarohovú plnku..vymiešame tvaroh s cukrom s pudingovým práškom a vanilkovým cukrom..nakoniec vmiešame vajcia..

4. Krok

Makovo kokosovú vrstvu pripravíme najskôr vyšľahaním snehu z bielkov..Najskôr so štipkou soli a potom vmiešame cukor..Potom ku snehu primiešame kokos a celý mak..

5. Krok

Broskyne scedí zo šťavy a potom ich nakrájame na kocky..

6. Krok

na predpečené cesto poukladáme kúsky broskýň, tie zatrieme tvarohovou plnkou a rozotrieme snehovú vrstvu z kokosu a maku..na závar nastrúhame po povrchu druhú časť z cesta..

7. Krok

Koláčik pečieme pri 170°C asi 60 minút..Potom ho necháme na mriežke úplne vychladnúť a nakrájame na porcie..Je naozaj úžasný...

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

11185 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.