Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Studená polievka „Gaspacho“

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Gaspačo
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 1
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 20min

reklama:

Suroviny

  • 300 g paradajok
  • 300 g šalátových uhoriek
  • 100 g paradajkového pretlaku
  • 3 strúčky cesnaku
  • 1 cibuľa
  • 500 ml vody
  • 100 ml olivového oleja
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • čili
  • kocky suchého chleba
  • pažitka alebo bazalka
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Paradajky na niekoľko sekúnd sparte v horúcej vode a ošúpte ich.Potom ich spolu s uhorkami, cibuľou a cesnakom pokrájajte na kúsky .Pridajte vodu a rozmixujte. Do zmesi pridajte paradajkový pretlak a postupne počas mixovania prilievajte olivový olej.Hotovú polievku dochuťte soľou a korením ..Pridajte aj čili a niekoľko hodín ju nechajte v chladničke.Pred podávaním dozdobte kúskami chleba, nasekanými bylinkami...

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

5901 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.