Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Super rýchle rožky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Super rychle rozky.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 16
  • Porcií: 16
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 45min
reklama:

Suroviny

  • 600 g hladkej múky
  • 1 prášok do pečiva
  • 1 lyžička soli
  • 1 dcl oleja
  • 1 kyslá smotana
  • 1 suché droždie
  • 2 dcl teplého mlieka
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Z ingrediencií vymiesime cesto , ktoré necháme na teplom mieste 15 minút.. Potom ho rozdelíme na dve časti a vymiesime do gulí , ktorú rozvaľkáme do kruhu.. Ten rozkrájame na trojuholníky a zvinieme každý na rohlík..

2. Krok

Ukladáme na plech vyložený papierom na pečenie a vyhrejeme rúru na 180°C.. Kým sa rúra vyhrieva rožky necháme kysnúť.. Potom ich potrieme vajíčkom vyšľahaným v troche mlieka , a posypeme podľa chuti , napríklad sezamom..

3. Krok

Rožky pečieme 15 minút do zlatista..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

474 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.