Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Švédske mäsové guličky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Švédske  mäsové guličky
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min

Švédske  mäsové  guličky  poznáme  u  nás  najmä  z  Ikei..

Podávajú  sa  hlavne s  varenými  zemiakmi  a  brusnicovou  omáčkou..

 

reklama:

Suroviny

  • 500 g miešaného mletého mäsa
  • 1 lyžica horčice
  • 1 vajce
  • 75 g strúhanky
  • 2 lyžice nasekanej petržlenovej vňaťky
  • 2 lyžice oleja
  • 300 ml vývaru
  • 200 ml smotany na šľahanie
  • soľ a korenie podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

V miske si zmiešame mleté mäso, horčicu , vajce strúhanku .soľ a korenie a nasekanú petržlenovú vňať..

2. Krok

Formujeme rovnaké guličky vo veľkosti vlašského orecha.Tie opečieme zo všetkých strán na rozpálenom tuku Potom prilejeme vývar a smotanu a povaríme ešte 5 minút na miernom ohni..

3. Krok

Podávame s opekanými zemiakmi a brusnicovou omáčkou..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

14619 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.