Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Syrovo brokolicové guľky

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Syrovo brokolicove gulky.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 30
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 500 g brokolice
  • 100 g húb alebo ak chcete mäsovú verziu 100 g nasekanej šunky
  • 100 g strúhaného tvrdého syra
  • 4 - 5 lyžíc strúhanky
  • 1 vajce
  • 1 strúčik cesnaku
  • soľ
  • mleté čierne korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Brokolicu si uvaríme v osolenej vode do mäkka.Potom ju zlejeme prepláchneme studenou vodou a zmixujeme, pridáme k nej nasekané šampiňóny, alebo šunku, pretlačený cesnak nastrúhaný syr, vajce,soľ a korenie a nakoniec strúhanku..Vypracujeme hmotu z ktorej formujeme guličky vo veľkosti vlašského orecha.

2. Krok

Guľôčky ukladáme na plech vyložený s papierom na pečenie a pečieme v predhriatej rúre na 200°C 15 - 20 minút.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

6338 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.