Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Talianska kuracia polievka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Talianska kuracia polievka.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • 450 g kuracích pŕs
  • 1,2 l kuracieho vývaru
  • 125 g polievkových rezancov
  • soľ a mleté čierne korenie
  • 1 lyžica jedlého škrobu
  • 3 lyžice mlieka
  • 175 g konzervovanej kukurice
  • 150 ml smotany na šľahanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kuracie prsia nakrájajte na tenké prúžky a vložte do veľkého hrnca, zalejte vývarom a smotanou. Priveďte do varu, znížte teplotu a nechajte variť 20 minút.

2. Krok

Polievku dochuťte soľou a korením. Kukuričný škrob a mlieko vymiešame na hladkú zmes a vmiešame do polievky. Pridáme kukuricu a v polievke uvaríme rezance. Polievku nalejeme do zohriatych polievkových tanierov a ihneď podávame.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(1 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

334 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.