- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- Tatársky biftek
Tatársky biftek
reklama:

1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
- Čas Prípravy: 20min
- Varenie: 0min
- Hotové Za: 20min
reklama:
Suroviny
- 250 g hovädzieho mäsa
- 2 PL lyžice kečupu
- 2 PL worchester
- 1 PL horčice
- 2 cibule
- 2 žĺtky
- 1 PL mletej rasce
- soľ
- čierne korenie
- sladká červená paprika
reklama:
Postup prípravy
1. Krok
Hovädzie mäso pomelieme na jemno, pridáme soľ, korenie, žĺtky ,horčicu,rascu,worchester,nadrobno nakrajanu cibulu paprikua kečup. Kečup si pridávajte sami podla chuti. Poriadne premiešame a dáme chladiť do chladničky .K tataráku si pripravíme klasické topeničky upečené v panvici na oleji alebo na masti. A ošúpeme kopec cesnaku.
reklama:
Priemerné hodnotenie receptu
(3.9 / 5)
33 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
47897 videní