Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Tatársky biftek

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť: ,
reklama:
1609670_542741912491561_1159230430_n
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 250 g hovädzieho mäsa
  • 2 PL lyžice kečupu
  • 2 PL worchester
  • 1 PL horčice
  • 2 cibule
  • 2 žĺtky
  • 1 PL mletej rasce
  • soľ
  • čierne korenie
  • sladká červená paprika
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Hovädzie mäso pomelieme na jemno, pridáme soľ, korenie, žĺtky ,horčicu,rascu,worchester,nadrobno nakrajanu cibulu paprikua kečup. Kečup si pridávajte sami podla chuti. Poriadne premiešame a dáme chladiť do chladničky .K tataráku si pripravíme klasické topeničky upečené v panvici na oleji alebo na masti. A ošúpeme kopec cesnaku.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.9 / 5)

33 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

47992 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.