Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Tekvicové muffiny

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Tekvicove muffiny.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 12
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 2 vajcia
  • 100 g práškového cukru
  • 100 ml oleja
  • 150 g tekvicového pyré
  • 150 g polohrubej múky
  • 1/2 balíka prášku do pečiva
  • 1 lyžička sódy bikarbóny
  • 2 lyžice kyslej smotany
  • 100 g horkej čokolády
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Tekvicové pyré si pripravíme, tak že jednu menšiu tekvicu hokaido pokrájame aj so šupou na kocky a pečieme na 200 °C asi 20 minút. Následne rozmixujeme. Vajcia vyšľaháme spolu s cukrom do peny. Pridáme olej a kyslú smotanu. Potom pridáme sypké suroviny: múku, prášok do pečiva a sódu bikarbónu. Nakoniec pridáme polovicu na malé kúsky pokrájanej čokolády. Následne rozdelíme cesto na 12 častí. Ja som do každej ešte vložila zvyšnú polovicu čokolády. pečieme na 180°C asi 20 minút.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

603 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.