Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Tiramisu palacinky

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Tiramisu palacinky.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
cookpad.com
  • Kusov: 20
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • cesto:
  • 180 g hladkej múky
  • 3 vajcia
  • štipka soli
  • 400 ml mlieka
  • 60 ml oleja
  • 30 ml minerálky
  • 22 g kakaa
  • Krém:
  • 200 g mascarpone
  • 3 lyžice práškového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • Ďalej potrebujete:
  • 200 ml silnej kávy
  • 1 lyžica práškového cukru
  • 20 ks dlhých piškót
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

V miske si vymiešame najskôr vajíčka v mlieku a minerálke,olej a štipku soli..Potom pridáme múku s kakaom..

2. Krok

na teflónovej panvici smažíme palacinky..

3. Krok

Vymiešame si mascarpone s práškovým a vanilkovým cukrom..plníme palacinky a do stredu dáme namočenú piškótu v káve s cukrom..môžete dať aj po dve piškóty do jednej palacinky..zvinieme a ppred podávaním posypeme práškovým cukrom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.4 / 5)

7 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

13115 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.