Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tiramisu palacinky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Tiramisu palacinky.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 8
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • Palacinky :
  • 60 ml smotany na varenie
  • 20 g kakaa
  • 3 vajcia
  • Plnka :
  • 150 g mascarpone
  • 2 žĺtky
  • 1 lyžica práškového cukru
  • hrsť čučoriedok
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vajcia rozbijeme do misky, zalejeme smotanou a pridáme kakao. Všetko rozmixujeme alebo miešame metličkou, kým sa suroviny nespoja. Časť cesta vylejeme na rozohriatu panvicu s nepriľnavým povrchom. Keď je spodná časť palacinky stuhnutá, otočte ju a pečte z druhej strany ďalšiu minútu.

2. Krok

Pripravte si náplň. Žĺtky vymiešame so syrom mascarpone a s cukrom . Naplníme hotové palacinky a zložíme do trojuholníka. Hotové palacinky poukladáme na tanier a posypeme čučoriedkami.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

144 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.