Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Tlsté palacinky

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Tlste palacinky.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 20
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 60min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 1:20 hod
reklama:

Suroviny

  • 300 ml teplého mlieka
  • 300 ml teplej vody
  • 5 g droždia sušeného
  • 30 ml oleja
  • 50 g cukru
  • 1/2 lyžičky soli
  • 1 vajce
  • 140 g krupice
  • 300 g hladkej múky
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Spojte teplé mlieko a teplú vodu. Pridajte cukor a premiešajte. Potom pridajte suché droždie a znova premiešajte. Pridáme vajíčko a olej.. Potom krupicu , a nakoniec hladkú múku.. Všetko premiešajte do hladka. Misku prikryjeme utierkou a necháme 1 hodinu na teplom mieste.

2. Krok

Cesto by malo takmer zdvojnásobiť svoj objem. Cesto bez miešania naberieme do naberačky a na vymastenej panvici opečieme palacinky z oboch strán do zlatista. Hrúbku palaciniek si môžete sami upraviť podľa množstva cesta naliateho na panvicu.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

171 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.