Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Tuniaková nátierka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Tuniakova natierka.png
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 2 sterilizované uhorky
  • 2 uvarené vajcia na tvrdo
  • 100 g tuniaka v konzerve
  • 2 lyžice majonézy
  • mleté čierne korenie
  • 30 ml oleja
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Uvarené vajcia ošúpeme a opláchneme vo vode. Nakrájajte na malé kocky a a dajte ich do hlbokej nádoby: taniera alebo šalátovej misy. Nakladané uhorky nakrájajte na rovnaké malé kocky . Nakrájané uhorky nechajte na doske 5 minút, odtiekol z nich nálev. Potom pridajte do nádoby na vajcia. Konzervovaného tuniaka zlejeme a pridáme do misy. Prisypeme mleté ​​čierne korenie, pridáme majonézu a premiešame. Podľa potreby prisolíme.

2. Krok

Pomazánku natrieme na čerstvý mäkkých chlieb , alebo na osmažené hrianky..

reklama:
Tuniakova natierka prispevok na instagram stvorcovy.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1001 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.