- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- pomazánky
- Tuniaková nátierka
Tuniaková nátierka
- Kusov: 1
- Porcií: 5
- Čas Prípravy: 20min
- Varenie: 0min
- Hotové Za: 20min
Suroviny
- 2 sterilizované uhorky
- 2 uvarené vajcia na tvrdo
- 100 g tuniaka v konzerve
- 2 lyžice majonézy
- mleté čierne korenie
- 30 ml oleja
Postup prípravy
1. Krok
Uvarené vajcia ošúpeme a opláchneme vo vode. Nakrájajte na malé kocky a a dajte ich do hlbokej nádoby: taniera alebo šalátovej misy. Nakladané uhorky nakrájajte na rovnaké malé kocky . Nakrájané uhorky nechajte na doske 5 minút, odtiekol z nich nálev. Potom pridajte do nádoby na vajcia. Konzervovaného tuniaka zlejeme a pridáme do misy. Prisypeme mleté čierne korenie, pridáme majonézu a premiešame. Podľa potreby prisolíme.
2. Krok
Pomazánku natrieme na čerstvý mäkkých chlieb , alebo na osmažené hrianky..
Priemerné hodnotenie receptu
(5 / 5)
1 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
871 videní