Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Tuniakové jednohubky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Tuniakove jednohubky.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.passion.ru
  • Kusov: 40
  • Porcií: 40
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • 250 g lístkové cesto
  • 1 konzerva tuniaka
  • 250 g syru ricotta
  • 2 - 3 lyžice majonézy
  • 1 - 2 lyžičky horčice
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Rozmrazte cesto a podľa potreby ho vyvaľkajte. Cesto nakrájajte na rovnaké štvorčeky a položte ich na plech potiahnutý papierom na pečenie.Pečieme vo vyhriatej rúre na 200°C 10- 12 minút.. Štvorce by sa mali zdvihnúť a zozlatnúť.

2. Krok

Vypustite olej z konzervy tuniaka. Do misky si dáme ricottu a tuniaka, majonézu a horčicu. Všetko spolu do hladka vymiešame.

3. Krok

Pomazánku potom dáme do cukrárskeho vrecka so širokou tryskou a na vychladnuté lístkové štvorčeky striekame špirálovito..

4. Krok

Dozdobiť môžete podľa fantázie..olivami, kyslou uhorkou , kôprom...

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

4 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2575 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.