Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tvarohové guľky so škoricou

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
DSCN0477
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 42
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 8min
  • Hotové Za: 18min
reklama:

Suroviny

  • 750 g tvarohu
  • 300 g práškového cukru
  • štipka soli
  • 150 g detskej krupice
  • 2 vajcia
  • 3 lyžičky mletej škorice
  • 250 g masla
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Tvaroh si vymiešame so 150 g práškového cukru 2 vajciami a štipkou soli.primiešame detskú krupicu.Cesto musí byť kompaktne aby sa nám dali tvarovať guľky.Môžete pridať aj dva namočené rožky v mlieku,guľky budú jemnejšie.

2. Krok

Z pripraveného cesta tvarujeme guľky,ako pinpongová loptička.

3. Krok

Uvaríme vo vriacej solenej vode ,kým nevyplávajú na povrch a potom ešte 5 minút.

4. Krok

Podávame preliate roztopeným maslom a posypané škoricou rozrobenou v práškovom cukre.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.6 / 5)

25 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

87252 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.