Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tvarohový nákyp s hrozienkami

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Screenshot_20.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.vkusnyblog.ru
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 1:20 hod
reklama:

Suroviny

  • 6 vajec
  • 200 g práškového cukru
  • 800 g tvarohu
  • 150 g masla
  • 40 g krupice
  • kôra z 1 citróna
  • 1 vanilkový cukor
  • 50 g hrozienok
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Oddelíme si bielká od žĺtkov, ..Žĺtka vyšľaháme s cukrom a s vanilkovým cukrom do bielej peny,

2. Krok

Ponorným mixérom vmiešame k žĺtkovej zmesi tvaroh a mäkké maslo..

3. Krok

Potom vmiešame nastrúhanú citrónovú kôru, hrozienka a krupicu..A nakoniec tuhý sneh z bielkov.

4. Krok

Hmotu prelejeme na plech vyložený s papierom na pečenie 24 x 24 a pečieme v predhriatej rúre na 170°c asi 50 - 60 minút..

5. Krok

Najlepšie je nechať nákyp odpočívať 4 - 6 hodín v chlade..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1057 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.