Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Tvarohový nákyp s hrozienkami

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Screenshot_20.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.vkusnyblog.ru
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 1:20 hod
reklama:

Suroviny

  • 6 vajec
  • 200 g práškového cukru
  • 800 g tvarohu
  • 150 g masla
  • 40 g krupice
  • kôra z 1 citróna
  • 1 vanilkový cukor
  • 50 g hrozienok
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Oddelíme si bielká od žĺtkov, ..Žĺtka vyšľaháme s cukrom a s vanilkovým cukrom do bielej peny,

2. Krok

Ponorným mixérom vmiešame k žĺtkovej zmesi tvaroh a mäkké maslo..

3. Krok

Potom vmiešame nastrúhanú citrónovú kôru, hrozienka a krupicu..A nakoniec tuhý sneh z bielkov.

4. Krok

Hmotu prelejeme na plech vyložený s papierom na pečenie 24 x 24 a pečieme v predhriatej rúre na 170°c asi 50 - 60 minút..

5. Krok

Najlepšie je nechať nákyp odpočívať 4 - 6 hodín v chlade..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1242 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.