Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Twix

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Twix.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.sutikbirodalma.hu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • Cesto:
  • 130 g hladkej múky
  • 70 g práškového cukru
  • 40 g masla
  • 1 vajce
  • Karamelová vrstva:
  • 150 g cukru
  • 1 dcl smotany na šľahanie
  • 40 g masla
  • Čokoládová vrstva:
  • 60 g tmavej čokolády
  • 30 ml smotany na čľahanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

do hladkej múky pridajte práškový cukor , a maslo . Potom vpracujte vajce.. Vymiesime hladké krehké cesto , ktoré dáme na plech vyložený s papierom na pečenie.. 20 x 25

2. Krok

Pečieme vo vyhriatej rúre na 165°C 10 - 15 min..

3. Krok

Potom začneme karamelizovať cukor , pridáme maslo a zohriatu šľahačku.. Túto zmes vylejeme na vychladnutú piškótu..

4. Krok

Na menšie kúsky nalámemnú čokoládu zalejeme smotanou a dáme do mikrovlnky rozpustiť.. 10 - 20 sek.. premiešame..

5. Krok

čokoládu navrstvíme na karamelovú vrstvu..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

492 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.