Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Uhorky zavárané s červenými ríbezľami

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Ribezľové
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 1
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 20min

reklama:

Suroviny

  • 600 g uhoriek nakladačiek
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 cibuľa
  • 1,5 šálky ríbezlí
  • 3 ks čierneho korenia
  • 3 klinčeky
  • 1 l vody
  • 1 lyžica cukru
  • 2,5 lyžice soli
  • kôpor
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Uhorky dobre umyjeme.Na dno pohára dáme korenie, cesnak,cibuľu a kôpor.Potom natlačíme uhorky..necháme si medzi každým trochu miesta na ríbezle.

2. Krok

Do medzier medzi uhorkami dáme ríbezle.Môžete nechať na strapci alebo aj samostatne bobule.Do pohára dáme cca 0,5 šálky ríbezlí..Z ostatných varíme nálev..

3. Krok

Vodu privedieme do varu , pridáme soľ cukor,potom pridáme zbytok ríbezľových bobúľ.Keď sa voda začne variť a soľ a cukor sa rozpustia zalievame pripravené uhorky.

4. Krok

Sterilizujeme od bodu varu 10 minút..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(1 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

8470 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.