Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Valentínsky bleskový dezert – Jahody máčané v čokoláde

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Dizajn bez nazvu 1.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Valika
  • Kusov: 20
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 15min
reklama:

Suroviny

  • 500 g jahôd
  • 50 g tmavej čokolády
  • 50 g bielej čokolády
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Jahody sa umyjú a potom sa poutierajú dosucha. (Ak zostanô mokrľ, čokoláda sa na ne neprilepí.)

2. Krok

Nad parou zvlášť roztopíme horkú čokoládu a bielu čokoládu, potom jahody jednu po druhej namáčame a nakoniec poukladáme na papier na polevou.

3. Krok

Nechajte ich pár minút vychladnúť, aby čokoláda na jahodách stuhla. (Ale môžeme ich hneď zjesť aj s ešte horúcou čokoládovou omáčkou.)

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

479 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.