Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Valentínsky bleskový dezert – Jahody máčané v čokoláde

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Dizajn bez nazvu 1.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Valika
  • Kusov: 20
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 15min
reklama:

Suroviny

  • 500 g jahôd
  • 50 g tmavej čokolády
  • 50 g bielej čokolády
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Jahody sa umyjú a potom sa poutierajú dosucha. (Ak zostanô mokrľ, čokoláda sa na ne neprilepí.)

2. Krok

Nad parou zvlášť roztopíme horkú čokoládu a bielu čokoládu, potom jahody jednu po druhej namáčame a nakoniec poukladáme na papier na polevou.

3. Krok

Nechajte ich pár minút vychladnúť, aby čokoláda na jahodách stuhla. (Ale môžeme ich hneď zjesť aj s ešte horúcou čokoládovou omáčkou.)

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

704 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.