Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Vatovaný rez

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Snímek 389
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 30
  • Porcií: 30
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 45min

Prečo  vatovany?? pretože  je  jemnučký  ako vatička.))

 

reklama:

Suroviny

  • 6ks vajcia
  • 160g Solamyl Dr.Oetker
  • 1ks cukor vanilkový Dr.Oetker
  • 2dl mlieko
  • 1/2 bal. Krémová náplň Dr.Oetker
  • 2dl džem marhuľový
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Tak ingrediencie všetky sú skoro od Dr.Oetkera,len vajcia sú nie jeho ha,ha,ha,/pokus o žart/.Vajíčka šlaháme s cukrom do peny pribl. pol hodinu,ktorú naozaj treba dodržať,cukor aj kr.,aj vanilkový.Potom primiešame solamyl a dáme piecť v predhriatej rúre na 180 st.,do zlata.

2. Krok

asi takto,potom natrieme plát lekvárom a nakrájame na porcie...medzi tým si ušlaháme v studenom mlieku krémový prášok na plnku....

3. Krok

Potom každý kúsok ozdobíme krémom a dáme do chladničky, asi na pol hod./nemusíme môžeme hneď konzumovať/Dobrú chuť!!!

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.6 / 5)

7 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

13045 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.