Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Vegetariánske placky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Vegetarianske placky.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.gutekueche.de
  • Kusov: 15
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 2 zemiaky
  • 1 cibuľa
  • 2 mrkvy
  • 1 cuketa
  • 2 vajcia
  • 6 lyžíc ovsených vločiek
  • soľ a mleté korenie podľa chuti
  • 6 lyžíc hladkej múky
  • olej
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Ošúpeme a nadrobno nakrájame cibuľu

2. Krok

Zemiaky a mrkvu umyjeme, ošúpeme a nastrúhame. Umyte aj cukety, odrežte konce a tiež nastrúhajte.

3. Krok

Teraz vložte cibuľu, zemiaky, mrkvu a cuketu do misy. Pridáme vajcia s ovsenými vločkami, múku, soľ a korenie a všetky ingrediencie dobre premiešame.

4. Krok

Potom nechajte asi 5 minút odstáť, vytečenú tekutinu zlejte a potom rukami vytvarujte ploché placky.

5. Krok

Na panvici rozohrejeme olej na strednej teplote a zeleninové placky opekáme z oboch strán 4-6 minút. Hotové odkladáme na papierovú utierku..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

781 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.