Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Violeta kocky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Violeta kocky
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 12
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 4 vajcia
  • 190 g práškového cukru
  • 150 g roztopenej čokolády na varenie
  • 200 g masla
  • 2 lyžice polohrubej múky
  • 1 prášok do pečiva
  • Poleva:
  • 500 ml smotany na šľahanie
  • 300 g čokolády na varenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vyšľaháme maslo s cukrom do peny..Potom pridáme žĺtka a roztopenú čokoládu, vmiešame múku s práškom do pečiva.

2. Krok

Bielka si vyšľaháme do peny a tie do cesta zamiešame nakoniec už len zľahka.Pečieme pri 175°C na menšom plechu 25 minút.

3. Krok

Polevu pripravíme tak, že do zohriatej šľahačkovej smotany vmiešame rozlámanú čokoládu a počkáme kým sa nerozpustí..Necháme trochu vychladnúť , aby získala konzistenciu takú aby nestekala z piškóty..Potom vylejeme na vrch koláčika a rovnomerne rozotrieme..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.5 / 5)

13 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

45640 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.