Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Vitrážové zdobenie drobného pečiva

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Screenshot_55
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 50
  • Porcií: 25
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min

Farebné,pekné,chutné…

reklama:

Suroviny

  • 600g hl.múky
  • 400g maslo
  • 100g cukor pr.
  • 2 žĺtky
  • 1 vajce
  • 2dl marhuľový lekvár
  • 1/2 sáčka želatína číra
  • 1/2sáčka žlta
  • 1/2 sáčka červená
  • 1/2 sáčka zelená
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Z ingrediencií po marhuľový lekvár vymiesime cesto,zabalíme do fólie a dáme do chladu na 1 hod.,potom si cesto rozvaľkáme na hrúbku 3-4mm a vykrajujeme zúbkované kolieska,polovica zostane plná a do druhej polovice ,do každého kolieska vykrojíme nejaký obrazec,koliesko.hviezdičku,srdiečko atď.

2. Krok

Potom pozliepame kolieska s marhuľovým lekvárom,a do každého koláčika do stredu dáme farebnú želatínu urobenú podľa návodu a necháme stuhnúť,koláčiky posypeme práškovým cukrom,dobrú chuť!

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

11184 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.