Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Vyprážané syrové guličky s cesnakom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Vyprážané syrové guličky s cesnakom
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 15
  • Porcií: 15
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 25min

Fantastická chuťovka …

reklama:

Suroviny

  • 200 g tvrdého syra
  • 3 vajcia
  • 2 - 3 strúčiky cesnaku
  • hladká múka
  • olej na vyprážanie
  • soľ podľa chuti aj korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si nastrúhame syr na jemnom strúhadle..Pridáme pretlačené strúčiky cesnaku..

2. Krok

Potom pridáme vajcia a soľ podľa slanosti syra..Kto má rád môže okoreniť..Premiešame a podľa toho koľko treba prisypávame múku.Hmota by mala byť ako cesto ktoré sa dá formovať..

3. Krok

Z cesta formujeme rovnaké guľôčky ktoré obaľujeme v hladkej múke a vyprážame na rozpálenom oleji.vyprážame z každej strany dozlatista..

4. Krok

potom dáme na papierový obrúsok odkvapkať z prebytočného oleja a môžeme podávať ..

reklama:
11052424.jpg

Priemerné hodnotenie receptu

(3.9 / 5)

9 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

21053 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.