Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vyprážaný bazový kvet

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Bazový kvet
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 10
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 8min
  • Hotové Za: 30min

reklama:

Suroviny

  • 10 ks bazového kvetu
  • 250 ml mlieka
  • 2 vajcia
  • 200 g hladkej múky
  • 1 lyžica práškového cukru
  • 1 lyžica rumu
  • štipka soli
  • maslo alebo olej na vyprážanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

pripravíme si cestíčko na vyprážanie..V mlieku si vymiešame vajcia, cukor , rum a soľ.pridáme múku a vymiešame cestíčko.necháme aspoň 20 minút postáť..

2. Krok

Bazové listy opláchnite a osušte ich. Rozpálime si maslo na panvici alebo olej a kvet namáčame do cestíčka trochu odkvapkáme, a následne vyprážame dozlatista.

3. Krok

Vypražené necháme na papierovom obrúsku odkvapkať a potom posypeme práškovým cukrom, a trochou škorice.Jeme ešte horúce.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

840 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.