Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vyprážaný karfiol

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Vprazany karfiol .jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 2
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 1 kg karfiolu (cca 2 hlávky)
  • 3 vajcia
  • 2 dcl mlieka
  • 100 g hladkej múky
  • 200 g strúhanky
  • soľ a mleté čierne korenie
  • olej na vyprážanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Karfiol rozoberieme na menšie ružičky a uvaríme vo vriacej osolenej vode..varíme tak 3 minúty od bodu varu..potom scedíme a necháme vychladnúť.

2. Krok

Pripravíme si trojobal...Do jednej misky si dáme hladkú múku, do druhej si rozšľaháme vajíčka v troche mlieka.A d tretej misky si dáme strúhanku..

3. Krok

malé ružičky karfiolu mierne osolíme a potom obaľujeme v trojobale..

4. Krok

Vyprážame v dostatočnom množstve rozpáleného oleja..

5. Krok

Podávame s varenými zemiakmi , alebo so zemiakovou kašou..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1317 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.