Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Základný recept na bubaninu

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 18
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 40min

reklama:

Suroviny

  • 500 g ovocia podľa sezóny
  • 250 g polohrubej múky
  • 250 g práškového cukru
  • 250 g masla
  • 5 vajec
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 kypriaci prášok
  • 1 citrón
  • štipka soli
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Oddelíme si bielka od žĺtkov ..Bielka vyšľaháme so štipkou soli do tuha.Žĺtka zas s cukrom a s vanilkovým cukrom a pridáme aj mäkké maslo.Primiešame kôru nastrúhanú z jedného citróna a po lyžičkách primiešavame preosiatu múku s práškom do pečiva.nakoniec vmiešame sneh z bielkov.

2. Krok

Plech si vymastíme a vysypeme múkou nalejeme cesto a vkladáme ovocie ktoré si predtým trochu obaľujeme v múke.Pečieme v predhriatej rúre pri 180°C asi 30 minút.Pred vybratím skontrólujte špárdlom.

3. Krok

Hotové necháme trochu vychladnúť a podávame posypané práškovým cukrom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2217 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.