Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Zapečené horné kuracie stehná

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Snímek 106
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 8
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 45min

kuracina u nás kraľuje..

reklama:

Suroviny

  • 1500 g horné kuracie stehná
  • 125 g maslo
  • 1 pl soľ
  • 2 čl rasca drvená
  • 1 čl majorán
  • Tempurové cestíčko:
  • 2pl múka hladká
  • 1pl (gustin) alebo solamyl
  • štipka soľ , štipka korenie čierne mleté
  • voda minerálna, alebo dobre chladená obyčajná voda
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Horné kuracie stehná umyjeme a nasolíme,pridáme rascu a majorán a pokladieme na pekáč,polejeme rozpusteným maslom a dáme piecť...

2. Krok

upečené stehná potrieme tempurovým cestíčkom,ktoré si urobíme z múky škrobu a minerálnej vody.Vymiešame vidličkou a nemusíme si dávať pozor,aby tam neboli hrudky,práve tie sú v tomto cestíčku žiadané.Potom to ešte dáme zapiecť...

3. Krok

hotové ,môžeme servírovať..dobrú chuť!

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

15758 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.