Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Zapečené zemiaky s paradajkami a so syrom ricotta

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
5560460 650 1451034242 11138.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 6
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 1:20 hod

reklama:

Suroviny

  • 6 zemiakov
  • 25 ks cherry paradajok
  • 1 polievková lyžica olivového oleja
  • soľ a korenie podľa chuti
  • 1 kelímok syru riccotta
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Predhrejeme si rúru na 200°C..Umyté Zemiaky do kríža na koži narežeme potrieme olivovým olejoma nasolíme.pečieme do mäkka asi 1 hodinu ..

2. Krok

Cherry paradajky si poprekrajujeme na polovice a poukladáme ich na papier na pečenie.Pofŕkame ich olivovým olejom, posolíme hruboou soľou a po dobu 15 minút ich vložíme do trúby k zemiakom.Necháme ich tam kým sa nám nepresušia.

3. Krok

Upečené zemiaky prekrojíme na polovice na ne dáme syr riccottu , opečené paradajky a môžete tiež posypať čerstvými nasekanými bylinkami podľa chuti.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3270 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.