Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zapekaná prekladaná bageta

reklama:
Wuuzz2pTAPE
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 3
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • 1 francúzska bageta
  • 150 g nastrúhaného tvrdého syru
  • 150 g mäkkého masla
  • 3 strúčiky cesnaku
  • soľ
  • petržlenová vňať
  • môžete použiť aj kôpor
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Z masla, nastrúhaného syru, soli a nasekanej petržlenovej vňate spolu s rozotretým cesnakom urobíme nátierku.

2. Krok

Bagetu si narežeme na kolieska po celej jej dĺžke a jednotlivé kolieska natierame pomazánkou.Potom vsetko opäť lepíme k sebe.

3. Krok

Takto ponatieranú bagetu zabalíme do alobalu a dáme do rozohriatej rúry na 200°C cca na 20 minút..potom ju rozbalíme a dopekáme ešte 5 minútiek do chrumkava.

4. Krok

Pri podávaní bagetku nekrájame presne na pomazánkovom spoji ale tesne za ním, aby sme mali v tom svojom kúsku tú pravú chuť.))

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.4 / 5)

8 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

34915 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.