Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zapekané kuracie prsia so šampiňónmi

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
20160713_123529_2.jpg
4
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 10
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 1:20 hod

20160713_103538.jpg20160713_103944.jpg

reklama:

Suroviny

  • 1 kg kuracích pŕs
  • 1 konzerva sterilizovaných šampiňónov
  • plátkový syr podľa počtu rezníkov
  • 3 pikantné spišské párky
  • 1 mliečna kocka
  • 2 smotany na šľahanie
  • soľ , a mleté čierne korenie
  • horčica
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Mäso nakrájame na pláty vo veľkosti rezňov, naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme horčicou, položíme plátok syra, kúsok párku, zvinieme.

2. Krok

Na plech, ktorý si trošku potrieme olejom, poukladáme vedľa seba , pridáme šampiňóny, na vrch postrúhame mliečnu kocku a nalejeme smotany.

3. Krok

Prikryjeme alobalom a upečieme cca hodinu pri 200°C..Podávame s ryžou guľatou Mánya..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

7041 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.