Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zapekaný losos

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Picjn4lnt.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 2
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 50min
  • Hotové Za: 60min

reklama:

Suroviny

  • 2 filety lososa bez kože
  • šťava z polovice citróna
  • 500 g zemiakov
  • 200 ml smotany na varenie
  • 1 lyžica zmesi sušených byliniek podľa chuti
  • 50 g strúhaného syra
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Filety z lososa umyjeme a osušíme papierovým obrúskom.Pokvapkáme citrónovou šťavou.

2. Krok

Necháme v chladničke aspoň 30 minút marinovať.Potom filety krátko opečieme na rozohriatom tuku z oboch strán a vložíme do väčšej zapekacej misy.

3. Krok

Osolíme a obložíme očistenými zemiakmi nakrájanými na plátky.Zalejeme smotanou zmiešanou so soľou a bylinkami.

4. Krok

Pečieme vo vyhriatej rúre 180°c 40 - 50 minút.Posypeme strúhaným syrom a pri 190°c krátko zapečieme kým sa syr nerozpustí a nevytvorí kôrku..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3362 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.